AUTO DE DELENco. VAN GUANGZHOU WINZONE, LTD.

Beste Kwaliteit & Beste Prijs, de Auto van Weclome Winzone

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Rubberopschortingsring voor verkoop
Van goede kwaliteit Rubberopschortingsring voor verkoop
De Winzoneauto is zeer professioneel doend rubberdelen. Ik ben zeer blij aan samenwerking met hen, vooral Misser Vanky, chen. Hartelijk dank aan haar.

—— M. Dave

Lever het snelst, de goede naverkoopdienst, waardeer het zo. Vele Dank!

—— M. Fauzi Radja

Mej. Vanky is zeer vriendelijk, geduldige en verantwoordelijke vrouw. Tks zodat veel en verheugt zich op het doen van heel wat zaken met uw bedrijf.

—— M. Paul

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd.
Winzonebureau steekproef kamer ontvangstruimte De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai De Markt van Shanghai

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Hiparts
Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%
Company Location: Room 302-304,Taian Building,No 183 Guangyuanzhong Road,Guangzhou,Guangdong,P.R.China
Hotline: +8613434363993
Email: vanky.chen@foxmail.com

De Auto van Guangzhouwinzone werd gevestigd in 2012, hebben Onze bedrijf en fabrieken nu meer dan 2.000 personeelsleden met inbegrip van 1000 professionele technische meesters; Heeft meer dan 1.200.000 PCs of plaatst productievermogen per jaar voor elk delen. Onze fabrieken behandelt meer dan 150000 vierkante meters en heeft hydraulische machines, ponsenmachines, de snijmachine van de computer numerieke controle, CNC het stempelen materiaal, CNC malende machines, het schilderen en elektroforetische productielijnen. Het het Beheershoofd van het bedrijf is eerst „Kwaliteit, opperste Reputatie“; Door harde te werken van al werknemer, Kuante een hoge snelheid houdt sterker en sterker te worden. Nu zijn de producten van Winzone verkocht aan de V.S., de Oekraïne, Turkije, Australië, Rusland, Kazachstan, Duitsland, het Noorden en Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Egypte, Noord-Afrika, Korea, Japan Zuidoost-Azië enz. die wij die wij onze vraag van cliënten kunnen slechts tevredenstellen en van markten door ons team in een groepswerk en zonder de samenwerking van ons Winzone-groepswerk hebben geloofd te verenigen, kunnen wij niet verderop streven! De Winzone-mensen en hun samenwerking in een groepswerk zijn de kernwaarde van Winzone-bedrijf!

Contactgegevens
Guangzhou WINZONE Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Vanky.Chen

Tel.: 86--13434363993

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)